kampeerkijker.nl

Hoe noem je een tent waar een feest in wordt gegeven? Een Partytent.

Partytenten wie kent ze niet? Die harde plastic zeilen bevestigd aan die vier zacht metalen stokken die rond trillen door de tuin waarbij je met iedere rukwind eventjes intens die bilspieren traint in afwachting of de tent verhuist naar de tuin van de overburen. Precies zo één heb ik vorige zomer gebruikt voor het afstudeer feestje van mijn neefje. Mijn opa en oma hadden die in de jaren negentig eens bij de supermarkt gekocht en die deed het volgens mij nog prima. De feestdag brak aan. Het was een warme maar helaas bewolkte dag met stevige windhozen, maar gelukkig was er mijn vertrouwde partytent! 

 

Het dak ging eraf!

Het feestje was een succes maar niet vanwege de partytent want die vloog na twee stevige regenbuien de tuin uit waardoor de dj-set van mijn neefje beschadigde. Best wel zonde! Nu had ik laatst weer een feestje omdat mijn zusje ging trouwen en er mocht natuurlijk niets mis gaan. Ze wilde graag een partytent om in te spelen op de onvoorspelbaarheid van het weer, maar ik durfde natuurlijk niet aan te komen met de rommel van het vorige feestje dus ging op zoek naar de allerbeste!

Nu hoor ik je denken; “Waar vind ik een goede partytent?” Zoek niet verder. Je bent hier al bijna op het juiste adres. Het blijkt dus dat het veel beter kan dan de ervaring met mijn stomme partytent. Na kort zoeken kwam ik online terecht bij partytent huren Eindhoven en dacht even dat ik verkeerd zat want de tenten die werden afgebeeld leken niets op de tenten die ik in mijn hoofd had, maar gezien de geschiedenis is dat maar beter ook! Deze tenten zijn stylish en een stuk uitnodigender. Ze zien er steviger uit en kunnen veel meer mensen onder terecht.

 

In de tent gelokt…

Na even rondneuzen belde ik naar het nummer van de site en ben enorm goed geholpen aan een tent waar 100 mensen in terecht konden. Er kon verlichting worden verzorgd, meubilair en zélfs catering. Veel meer dan ik me kon bedenken. De tent werd bezorgd op locatie, opgezet, afgebroken en weer meegenomen voor een redelijke prijs. Het belangrijkste was dat mijn zusje en mijn zwager de dag van hun leven hadden en los van een korte regenbui was de dag perfect en niemand werd nat omdat we in de tent konden schuilen. 

Vanaf nu altijd veilige en fantastische feestjes in Brabant onder een uitstekende partytenten van partytent huren Eindhoven!

Mobiele versie afsluiten