kampeerkijker.nl

Is het mogelijk om een prive jet vanaf Schiphol te huren?

huren van een prive jet

Als je ooit hebt nagedacht over het huren van een prive jet, maar je bent meteen ontmoedigd door het idee van mogelijke kosten, is dit artikel speciaal voor jou geschreven. Vandaag zullen we in feite samen zien dat het huren van een vliegtuig niet altijd zo onbetaalbaar is als men zou denken, en vaak een goed alternatief blijkt te zijn voor andere transportmiddelen.

De privévliegsector groeit gestaag en als een paar jaar geleden maar heel weinig mensen het konden betalen om een ​​jet te huren, is dat vandaag niet meer het geval: laten we uitvinden waarom.

Hoe huur je een prive jet?

Het huren van een prive jet is erg eenvoudig, dankzij de efficiënte luchtvaartmaatschappijen die de volledige operatie rechtstreeks uitvoeren, op verzoek van de klant, in direct contact komen met exploitanten en eigenaren van prive jets.

De hele praktijk wordt eenvoudig volledig online beheerd of via een internationaal gratis nummer, zodat iedereen er toegang toe heeft. De eindgebruiker hoeft niets te doen, zodra het contract is gesloten en de juiste vluchtoptie heeft gevonden, om naar de luchthaven (zoals Schiphol) te gaan, in te checken en aan boord van het vliegtuig te gaan.

Het inchecken van een privévlucht gebeurt snel, los van die van de gewone lijnvluchten. Hiermee kunt u Schiphols gebruikelijke wachtrijen vermijden en onnodige wachttijden en vertragingen elimineren, de belangrijkste redenen voor stress voor de meeste reizigers.

Hoeveel kost het om een ​​prive jet te huren?

De kosten voor het huren van een prive jet kunnen variëren van een paar honderd tot enkele duizenden euro’s. Veel hangt af van het type vliegtuig dat wordt gekozen (uiteraard zal het huren van een extra luxe vliegtuig meer kosten dan de anderen), maar niet alleen: de prijs per persoon kan variëren afhankelijk van de grootte van het vliegtuig en het aantal passagiers aan boord, evenals de afstand om te gaan.

Het inhuren van een prive jet brengt ook vaste kosten met zich mee, zoals het salaris van een piloot, stewardess en bemanning, plus eventuele luchthavenbelastingen, die alleen in sommige landen worden toegepast.

Een groot prive jet, geprogrammeerd om meer mensen te huisvesten, zal uiteraard hogere kosten hebben dan een klein vliegtuig, maar het totaal zal worden verdeeld onder alle reizigers, waardoor het mogelijk wordt om kosten te besparen.

Om deze reden zou, in het geval van grote groepen, de huur van een prive jet zelfs goedkoper kunnen zijn dan de ticketprijs om aan boord van een gewone lijnvlucht te gaan. Aan de andere kant is het in het geval van weinig passagiers nutteloos om een ​​vliegtuig te huren met een capaciteit die groter is dan het aantal vervoerde passagiers, om geen ongebruikte ruimte te verspillen, niet om astronomische cijfers te halen en binnen het budget te blijven.

Mobiele versie afsluiten