Wil je lekker lopen zonder je ecologische voetafdruk te vergroten? Dan zit er maar één ding op: dan kies je namelijk voor Veja. Dit schitterende Franse merk maakt alleen gebruik van eco-katoen, wild rubber en plantaardig gelooid leer. Zo weet je zeker dat je met Veja goed zit, of eigenlijk, loopt. Dat het een zeer duurzaam merk is, zegt echter niets over het uiterlijk van de sneakers. Zowel de Veja heren– als de Veja damessneakers zien er namelijk schitterend uit. Niet te fel gekleurd, maar ook zeker niet te saai. Het vooroordeel over duurzaam en "geitenwollensokken" kan direct naar het land der fabelen worden verwezen.

Kies Veja, ook voor de toekomst

Het is niet voor niets dat onder andere Megan Markle en Emma Watson zijn gesignaleerd op Veja sneakers. Deze dames zetten zich in voor een betere wereld en doen er alles aan om ook hun steentje er aan bij te dragen. Dat het hier gaat om zeer trendy sneakers, is dan alleen maar mooi meegenomen. Nu denk je misschien dat als celebrities ze dragen, deze schoenen wel een fortuin zullen kosten. Nou, nee dus. Deze schoenen zijn zeer betaalbaar en echt niet duurder dan andere merk-sneakers. Sterker nog, in veel gevallen ben je voordeliger uit bij dit merk.

Lekker lopen is belangrijk

Nu de restricties door corona wat minderen, willen we er allemaal weer meer op uit. En dat is niet zo vreemd. We zitten immers al een jaar zoveel mogeljk binnen. Als je dan naar buiten gaat, dan wil je dat wel stylish doen, toch? En dus wordt het tijd voor een compleet nieuwe outfit (heeft heus niets met coronakilo's te maken) en dus ook voor nieuwe schoenen. Als je dan weer naar buiten mag en misschien wel op een terrasje belandt, dan wil je er wel helemaal tot in de puntjes verzorgd uitzien.

Bestel je schoenen gewoon online

Waarschijnlijk ben jij ook een expert geworden in online shoppen. De winkels waren immers dicht, dus je moest iets… Het is dus fijn om te weten dat je heus bij Van Arendonk de winkel binnen mag lopen om rustig schoenen te passen als je dat wilt. Maar ga je liever (nog) niet naar de winkel? Dan kun je, ook bij Van Arendonk, nog steeds heel goed online terecht. Je vindt, ook online, de mooiste schoenen van alle bekende en zelfs minder bekende merken. De handige website geeft precies aan welke maten er op voorraad zijn. Een kwestie van bestellen en dan… lekker er op uit!