Het is altijd maar weer de vraag wat je als avondeten zal gaan eten tijdens een kampeertrip. Je gaat al snel over tot de wat ongezondere en snelle hap. Toch zijn er manieren om gewoon lekker te kunnen eten als je aan het kamperen bent. Wat dacht je van een gezellige barbecue?  Met de Grill Guru kun je altijd een heerlijke maaltijd bereiden op de grill. Er zijn heel veel dingen die je op de barbecue kunt klaarmaken en tijdens het kamperen kunt eten. Ik snap het als je hier niet van af wist. Daarom heb ik in deze blog de mogelijkheden met een Grill Guru tijdens een kampeertrip even opgeschreven.

Dit is waarom een Grill Guru handig is

Het is heel handig om een kleine barbecue mee te nemen op je kampeertrip. Het is ten eerste super handig om mee te nemen door het kleine formaat. Ten tweede kun je bijna alles wel bereiden op een Grill Guru. Er zitten zelfs twee zijtafels  aan de barbecue! Zo dient het bijna als een heel kleine keuken. Je kunt er in ieder geval een heleboel dingen mee klaarmaken. Wat een luxe is dat, zo een barbecue voor op de camping. Je weet niet wat je mist zolang je zelf geen Grill Guru in je bezit hebt.

Enkele gerechten die je met de Grill Guru kunt maken

Zoals eerder al genoemd was kun je de Grill Guru tijdens een kampeertrip gebruiken om de lekkerste gerechten te bereiden. Om je een idee te geven van de mogelijkheden hebben we er een paar op een rijtje gezet.  Pizza! Ja echt, ook dit kun je maken op een grill barbecue als deze. Je maakt de pizzabodem klaar zoals je dat voor in de over ook zou doen. Het enige dat anders is, is de manier van bakken. Een heerlijk gemarineerd sateetje. Van tevoren kun je jouw favoriete marinade erbij pakken en de kipfilet (of kippendij voor echt malse saté) marineren. Na minimaal een uur kun je deze lekker op de Grill Guru plaatsen en voilà een heerlijk sateetje op de camping! Wat wil je nog meer? Dit kun je eigenlijk met alle soorten vlees doen.

Waar koop je een Grill Guru?

Zo een ideale barbecue in klein formaat kun je online bestellen. Kamadoshop is dé webshop waar je moet zijn voor deze Grill Guru. Mocht je de barbecue niet speciaal voor een kampeertrip kopen dan kun je een groter formaat kiezen. Voor onderweg is de kleinste variant handig, maar voor thuis is dat niet aan te raden. Het duurt namelijk wel iets langer voordat alles klaar is als je een echte barbecue geeft.grill guru