Eindelijk is het weer zo ver; de lente hangt nu echt in de lucht. Voor degenen die last hebben van hooikoorts is dit niet perse het fijnste jaargetijde, maar voor vrijwel de rest van de Nederlandse bevolking is dit juist een heel prettig gedeelte van het jaar. We laten de koude winter achter ons en we kunnen ons verheugen op (hopelijk) een lange en warme zomer. Ben jij al vakantieplannen aan het maken voor de zomer? Denk dan ook eens na over een kampeer vakantie met een rubberboot met motor.

De rubberboot met motor mee naar de camping

Nederland is een waterrijk land, dus liefhebbers van watersport en varen kunnen hier volop van genieten. Een dagje weg met de rubberboot met motor is voor veel mensen echt een manier om helemaal tot rust te komen en de hele dag lekker buiten door te brengen. Waarom zou je hier niet van genieten als je je vakantie doorbrengt op de camping? Er zijn in Nederland veel campings te vinden waar je je rubberboot met motor gewoon mee kan nemen. Tijdens je vakantie kan je er dan lekker op uit trekken op het water.

Van camping naar camping varen

Je kan natuurlijk je vakantie op één camping doorbrengen en vanaf die plek steeds een dagje weg met de rubberboot met motor, maar je kan ook kiezen voor een iets avontuurlijkere vakantie. Zo kan je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om verschillende campings aan te doen tijdens je vakantie. Dankzij de vele plassen, meren en kanalen is het heel goed mogelijk om met je rubberboot met motor naar allerlei campings te varen. Dan combineer je een mooie vaartocht met het afleggen van je reisafstand en kan je steeds een nieuwe omgeving opzoeken.

Naar de camping in het buitenland

Niet iedereen kiest ervoor om in Nederland op vakantie te gaan. Sinds de economische crisis voorbij is gaan steeds meer Nederlanders tijdens de vakantie de landsgrens over om daar vakantie te vieren met hun rubberboot met motor. Natuurlijk kan je je rubberboot met motor zelf meenemen met een aanhanger, maar wellicht is het ook interessant om te kijken of je op de locatie zelf een boot kan huren. Dit zal flink schelen in de reistijd naar je vakantiebestemming en dan weet je zeker dat je direct het water op kan. Bovendien hoef je dan niet zelf te zorgen voor je rubberboot met motor, maar ligt deze gewoon voor je klaar als je aankomt op je bestemming.