Mensen denken misschien al gauw bij het lezen van een busje huren dat ze dat moeten doen voor bedrijfsdoeleinden of simpelweg vervoer. Dat is volgens mij een misvatting, want je kan er ook mee op toer gaan of zelfs kamperen! Wie zegt dat je een oude ‘hippie-van’ moet kopen, vervolgens opknappen en dan pas kan toeren terwijl je al veel kosten in een oud barrel hebt zitten, terwijl je ook gewoon een strak busje kan huren, waar ook nog eens alles in past? Een busje huren kan al vanaf hele lage prijzen. Die besparing zorgt er weer voor dat je op de plaats van bestemming meer kan uitgeven aan de mooie kampeergelegenheden en plaatselijke barretjes.

Simpel geregeld

Vaak zijn de sites en winkels waar busjes of andere voertuigen worden verhuurd niet geheel transparant of juist ingewikkeld in hun gang van zaken. Naar mijn idee moet het huren van een busje simpel zijn. Dat is ook wat wij doen. Er is een drie-stappensysteem dat ervoor zorgt dat jij het juiste krijgt wat je hebben wil. Je kiest een auto of busje en berekent de prijs, je reserveert het voertuig en vervolgens kom je hem ophalen of laat je ‘m brengen. Simpeler kan niet. Met name de transparantie staat hoog in het vaandel, dus daar willen we ook open over zijn.

Busje huren voor veelzijdigheid

Zie je het helemaal niet zitten om met een busje op vakantie te gaan? Dat hoeft natuurlijk ook helemaal niet. Je kan het busje ook huren om je eigen bedrijf te promoten. De busjes zijn wit en vrijwel zonder reclame, dus je kan hem zo je eigen stijl geven dat je eigen bedrijf goed opvalt. Vaak zitten er bij gehuurde busjes overigens geen accessoires in. Ze zijn zogezegd ‘kaal’. Wij bieden echter allerlei accessoires aan om ook te kunnen huren. Dat varieert van een navigatiesysteem tot aan een kinderzitje. Het maakt het ideaal om niet bij drie verschillende instanties spullen te moeten aanschaffen of huren voordat je onderweg kan.

Een busje huren biedt opties

Het huren van een busje is dus veelzijdig omdat je er alle kanten mee op kan. De één wil zijn of haar bedrijf promoten, de ander wil juist een busje huren om even weg te kunnen uit de sleur van het werkende bestaan. Zo kan iedereen op hun eigen manier bedenken waar ze het busje voor willen huren. Het moet ervoor zorgen dat mensen niet denken dat een busje huren moeilijk zal zijn.