Napapijri is dit jaar een aanzienlijk bekend merk geworden. Het merk heeft het voor elkaar gekregen om de stijl van de winterkleding dit jaar echt te veranderen, zij hadden als doel om de Noorse kleur terug te laten komen bij de kleding. Het merk Napapijri zal dan ook voor iedereen een jas hebben die je zekers te weten warm zal houden tijdens de winter. Napapijri is ook nog eens een stuk goedkoper dan de bekende merken uit de Italiaanse steden, iedereen kan een winterjas Napapijri kunnen kopen. Lees snel verder om er achter te komen wat Napapijri dan eigenlijk zo bijzonder maakt.

Het idee van Napapijri

Je kunt Napapijri eigenlijk ook wel zien als een designermerk die zijn oorsprong vindt in het maken van winterkleding voor in de Noorse landen, je vindt er dan ook echt alleen maar de meest uitstekende kwaliteit materialen. De collectie van het merk is op dit moment aanzienlijk uitgebreid, je hebt namelijk nog veel meer producten buiten de winterkleding om. Dit maakt het wel een bijzonder merk. Voor iedereen is er wel weer iets te vinden. We zien dat de kleding te maken heeft met het Noorden, dit is dan ook vaak terug te zien aan de jassen. De kleding zal een vrij losse pasvorm hebben. Dit is natuurlijk wel zo prettig, hierdoor heb je het in de winter altijd weer lekker warm.

Ook zijn er diverse goede truien te vinden van Napapijri, deze zijn de prijs zeker waard. Het mooie van de truien is natuurlijk wel de grote Noorse vlag op de voorkant. De kleuren die je vaak bij dit merk zult vinden zijn blauw en rood, dit zijn natuurlijk de kleuren die je op de vlag zien. Door deze bijzondere kleuren heb je echt een keer iets speciaals in handen, dat maakt het wel een stuk leuker. De felle kleuren zullen het een jas maken die er leuker uitziet dan al die zwarte en donkere modellen. De wintercollectie dit jaar is voornamelijk gericht op de heren, al komen er ook steeds meer uniseks modellen.

Een grote rol op de markt

Het heeft een tijd lang geduurd voordat Napapijri zijn naam heeft weten te planten in de modewereld, een paar jaar geleden zag je de jassen van dit merk alleen maar in de skiwinkels of in de winter in Noorwegen zelf. De kwaliteit is altijd al goed geweest, een ideaal merk om te kopen.  De kleding van Napapijri is op dit moment helemaal niet zo duur, voor een jas waar je de winter warm mee door zal komen is het al helemaal geen geld.